Werkgevers Zoetermeer


Personeel aannemen, werken met freelancers of uitzendkrachten, ontslag aanvragen voor uw werknemers. Het zijn zomaar een paar voorbeelden waar u mee te maken kan hebben als werkgever. Een goede werkgever vormt de basis van een organisatie en moet de werknemers vertrouwen geven. 

Vast personeel

Om personeel aan te nemen, dient u een arbeidsovereenkomst op te stellen en deze door uzelf en uw nieuwe werknemer te laten ondertekenen. In dit contract staan alle afspraken die gemaakt zijn over bijvoorbeeld de werkuren, toeslagen en de hoogte van het loon. Vast personeel biedt de basis van uw bedrijf en garandeert bedrijfszekerheid.

Freelancers / Tijdelijke personeel

Werken met freelancers biedt een bedrijf vele voordelen. U kunt op momenten dat u snel personeel nodig heeft gelijk vakbekwame professionals inschakelen. En wanneer de opdrachten weer minder worden, dalen uw personeelskosten. Spreek met een freelancer vooraf een vaste prijs af en leg alle afspraken vast in een contract.

Werkplein Zoetermeer is een onderdeel van Lionhead HR

Lionhead HR brengt de human resource markt in Nederland via verschillende platformen transparant in beeld. Door verschillende webapplicaties worden de aangesloten partners voor u eenvoudig in beeld gebracht en voorzien van handige tips en vakinhoudelijke informatie.

Naast dat u zelfstandig gebruik kunt maken van het platform kunnen wij maatwerk HR trajecten voor u uitwerken en neerzetten.