Vacature Klantenservice Medewerker - Zilveren Kruis Zoetermeer


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: KCS (onderdeel van Achmea) is het bedrijf waar jij voor werkt. Zij hebben drie kernwaarden centraal staan: Plezier, Warm en Dynamisch. Dit stralen zij uit naar elkaar en naar hun klanten. KCS is perfect bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Zoetermeer

Functieomschrijving:

Werkzaam zijn voor de landelijke verzekeraar Zilveren Kruis, dat is geen gekke baan toch? En dan krijg je daarnaast ook nog eens de kans de opleiding WFT Zorg te behalen. Onze partner KCS zoekt per direct Klantenservice Medewerkers voor de locatie Arnhem. Jij gaat als Klantenservice Medewerker een mooie en drukke tijd tegemoet richting het einde van het jaar. Het project zal ongeveer in februari 2020 eindigen. Er bestaat overigens een realistische kans dat je bij goed functioneren in dienst kan blijven.In jouw eerste 4 weken word je volledig opgeleid, zodat jij alles weet over zorgverzekeringen. Na het behalen van je WFT diploma word je onder de juiste persoonlijke begeleiding en support ingewerkt, totdat jij klaar bent om klanten telefonisch te woord te staan. En dit zijn hele uiteenlopende onderwerpen:Emma (17) wordt volgende maand 18 jaar en moet voor het eerst een zorgverzekering afsluiten. Ze belt je om advies te vragen over welke polis het beste bij haar past;Vervolgens belt Lars (26) die voor een half jaar naar AustraliŽ vertrekt. Hij moet voor die tijd medicijnen meenemen en jij zoekt uit wat voor acties hij daarvoor moet uitvoeren;Als laatste belt Bettina (42). Haar man is net door zijn rug gegaan en ze vraagt zich af hoeveel fysiotherapie behandelingen worden gedekt.Jij bent empathisch, jij stelt de juiste vragen, jij vraagt door om zaken duidelijker te krijgen en jij bent in staat om snel tot een passende oplossing voor de klant te komen. Geen verkoop, geen haast, maar een tevreden klant met de juiste oplossing, daar zorg jij voor als Klantenservice Medewerker!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: De MBO opleiding WFT Zorg;Een uurloon van 10,50 bruto per uur;Bonusregeling bij geen ziekteverzuim;Vanaf 10 km worden jouw reiskosten volledig vergoed;Een 4 - 6 weken durend betaald inwerktraject waarin jij de volledige praktijk leert;De mogelijkheid tot parttime werken (vanaf 16 uur);De mogelijkheid tot thuis werken (na ca. 6 maanden goed functioneren);Uitzicht op een vast dienstverband.

Sector: Callcenter

Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature