Vacature Klantenservice Medewerker Zoetermeer


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van Klantcontact. Zo hebben ze verschillende projecten, waaronder het project Bol.com. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, biedt dit gezellige gebouw in Zoetermeer de ideale gelegenheid om hard te werken, plezier te maken en uiteindelijk door te groeien tot Shopexpert, Projectambassadeur of een van de andere interessante functies.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Zoetermeer

Functieomschrijving:

Als Klantenservice Medewerker bij Teleperformance zet jij net dat stapje extra om de klant weer tevreden de telefoon op te laten hangen. Vragen die je kunt verwachten zullen gaan over bestellingen, leveringen, betalingen, producten, defecten, noem het maar op! De uitdaging ligt in het feit dat jij ervoor moet zorgen dat jij een glimlach op het gezicht van de klant kan toveren. Ben jij een enthousiast en gemotiveerd? Ontzorg jij graag mensen om je heen van hun problemen, kunnen mensen in jouw omgeving altijd terecht bij jou met hun vragen? Dan is deze functie jouw op het lijf geschreven!

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: Als Klantenservice Medewerker start je met een uurloon van €9,44 bruto (<21 jaar €7,93). Je zult direct op contract gaan werken bij onze opdrachtgever. Daar bovenop ontvang je ook 8% vakantiegeld, 22 vakantiedagen en reiskostenvergoeding (vanaf 10 km). Daarnaast biedt onze opdrachtgever jou een training, flinke kortingen bij een fitnessclub bij jou in de buurt en een voordelige collectieve zorgverzekering.

Sector: Callcenter

Functie: In bound

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature