Vacature Klantenservice Medewerker Interpolis (Thuiswerken) Zoetermeer


Over het bedrijf:

Bedrijfsnaam: Careermaker
Bedrijfsprofiel: Deze functie is in verband met de huidige omstandigheden (COVID-19 virus) volledig vanuit huis maar je komt in dienst bij KCD (onderdeel van Interpolis) Uiteraard word je wel dagelijks en op afstand begeleid en krijg je de beschikking over alle nodige online middelen om het werk uit te voeren. KCD heeft drie kernwaarden centraal staan: Plezier, Warm en Dynamisch. Dit stralen zij uit naar de klanten en naar hun eigen personeel. Om het team gevoeld hoog te houden organiseert KCD daarom ook regelmatig teambuildingssessies.

Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Zoetermeer

Functieomschrijving:

Werkzaam zijn voor de landelijke verzekeraar Interpolis en volledig vanuit huis werken? Dat is geen gekke baan toch? En dan krijg je daarnaast ook nog eens de kans de opleiding Wft basis en Wft Schade te behalen. Onze partner KCD zoekt per direct junior Klantcontactspecialisten. Na het behalen van je Wft basis diploma word je onder de juiste persoonlijke begeleiding en support in 4 5 weken volledig opgeleid, zodat jij alles weet over de verzekeringen van Interpolis en klaar bent om klanten telefonisch te woord te staan.Maar wat zijn jouw werkzaamheden? Jij verleent de beste service en behandelt inkomende vragen over declaraties van de schadeverzekeringen van klanten van Interpolis. Hierbij is het belangrijk dat jouw systeemvaardigheid op niveau is en je snel kan schakelen tussen de verschillende systemen om snel het antwoord op te kunnen zoeken. Daarnaast hebben de vragen van de klanten vaak een persoonlijk karakter en wordt er dus een goed empathisch vermogen verwacht vanuit jouw kant.

Vereiste vaardigheden:

Gewenste eigenschappen

Wij bieden: De MBO opleiding Wft Basis en Wft Schade; Een uurloon van €12,83 bruto, met doorgroeimogelijkheid naar €13,50; Een 4 á 5 weken fulltime durend betaald inwerktraject waarin jij de volledige praktijk leert; Zowel parttime als fulltime werken mogelijk, minimaal 24 uur per week; Een functie om thuis te werken (geen vervelende files naar huis toe); Een baan voor een langere periode en uitzicht op een vast dienstverband;

Sector: Callcenter

Functie: In bound

Opleidingsniveau: MBO/ MTS

Dienstverband: Fulltime

Reageren op deze vacature