Werkplein Zoetermeer


Op deze plek bent u aan het juiste adres voor alle informatie over werk, re-integratie, solliciteren, opleidingen, loopbaancoaches en HR vraagstukken in de omgeving van Zoetermeer.

Zoetermeer is met haar centrale ligging in Zuid-Holland tussen Den Haag en Gouda en goed bereikbare stad en biedt in diverse sectoren werkgelegenheid. Zoetermeer maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. De ICT-sector en diverse overheidsinstellingen zijn prominent aanwezig. Ook veel verzekeringen, vakbonden en belangenverenigingen hebben hun hoofdkantoor in Zoetermeer. 

Doel werkplein Zoetermeer

Werkplein Zoetermeer heeft als doel om alle partijen rondom human resource in beeld te brengen. De arbeidsmarkt verandert continue om ons heen, en tegenwoordig verloopt dit proces in sneltreinvaart. Het is daarom noodzakelijk om u goed te oriënteren en te laten informeren over de diverse mogelijkheden voor u op de arbeidsmarkt. Of u nu werkgever, werknemer of freelancer bent, we zijn allemaal op zoek naar de beste mogelijkheden voor onze carrière.